In de praktijk

Avant Projects brengt mens en techniek samen

De bedrijfscultuur

Met zo’n 10 mensen in dienst zijn we een kleinschalige, persoonlijke organisatie. Daardoor kunnen we snel met elkaar schakelen en samen grote projecten verwezenlijken. Wil je iets weten? Dan stap je gewoon op je collega af. Zijn of haar deur staat altijd voor je open. De sfeer bij Avant Projects is informeel en persoonlijk. We zijn oprecht geïnteresseerd in elkaar en helpen elkaar graag verder. Samen werken we aan de groei van ons bedrijf én aan jouw persoonlijke groei.

Projectleider

Vanaf het ontwerp tot en met de productie en inbedrijfstelling van de water- en elektravoorzieningen ben jij verantwoordelijk voor het project dat je onder je hoede hebt genomen. We werken voor glastuinbouwbedrijven over de hele wereld. De kas waarvoor jij aan de slag gaat, staat dus misschien wel in Canada of Japan. De ontwikkeling van de technische klimaatsystemen vindt grotendeels bij ons bedrijf in De Lier plaats, dat ook jouw thuisbasis is. Als projectcoördinator neem jij de lead in het project. Van tevoren stel je de kaders van het project vast: engineering, productie, planning, budget en capaciteit. Je bewaakt en waarborgt de voortgang van het project, in afstemmen met andere afdelingen, zoals sales, inkoop en logistiek. Ook schakel je op tijd externe leveranciers in. Samen met alle schakels in het project, breng je het project tot een succes.

Werkvoorbereider

Als werkvoorbereider mag je grotendeels zelf invulling geven aan je rol. Afhankelijk van je expertise, interesse en ambitie. In de basis ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden van een order tot aan de assemblage van het project. Je ontwerpt de regelschema’s van de schakelkasten voor de elektravoorzieningen die wij leveren voor de tuinbouwsector. Wat je nog meer doet? Dat bepaal je zelf. Je kunt een actieve rol nemen in de daadwerkelijke assemblage van de door jou ontworpen schakelkasten. Of misschien ben je liever betrokken bij het opstellen van calculaties. Beiden kan en mag! Hoe dan ook werk je als werkvoorbereider nauw samen met de projectleider. Samen geven jullie invulling aan de project- en productieplanning.

Engineer elektro- & watertechniek

Als gedreven technicus speel jij een belangrijke rol in de ontwikkeling van onze technische oplossingen. Je ontwerpt en maakt technische tekeningen in 2D en 3D. Daarin vertaal je de wensen van de klant in technische specificaties. Jouw belangrijkste focus is de inhoud van het project: de beste oplossing bedenken en uitwerken. Dat doe je niet alleen, maar samen met het projectteam. Samen werken jullie planmatig en gestructureerd aan de beste technische oplossing voor de klant. Je stelt de elektrische schema’s voor de schakelkasten op en ondersteunt bij het ontwerp van besturingsoplossingen van water- en UV-units. Alles wat je doet, leg je vast in technische documentatie van het project.

Assemblage medewerker

Geen lopende band werk, maar iedere keer opnieuw een technische uitdaging. Als assemblage medewerker verander je de technische tekeningen van je collega’s in goed werkende producten. Dat doe je binnen de gestelde randvoorwaarden, met de gewenste kwaliteit, binnen de tijd die ervoor staat en binnen het gestelde budget. Als assemblage medewerker bij Avant Projects denk je mee binnen het grote geheel: wat kan er de volgende keer nóg beter? Dit bespreek je samen met je leidinggevende. Zo werken we samen aan continue verbetering van onze producten.

Stuur ons een bericht.

2678KJ, Hoefweg 1, De Lier, Nederland

info@avantprojects.nl

volg ons op LinkedIn