Werken bij Avant Projects

Avant Projects brengt mens en techniek samen

Als team komen we verder

Dagelijks werken we met innovatieve techniek, maar waar het bij ons écht om draait is de mens daarachter. Het zijn immers mensen die deze techniek bedenken en ontwikkelen. Persoonlijk contact vinden we daarom belangrijk bij Avant Projects. Zowel met onze klanten, als intern met onze collega’s en extern met onze samenwerkingspartners.

Als we samen iets beter kunnen dan alleen, dan doen we het liever samen. Bij Avant Projects denken we in mogelijkheden. We creëren kansen en durven die te pakken. Innoveren kun je niet alleen, dat doe je samen. Door samen te brainstormen en van gedachten te wisselen komen we tot nieuwe inzichten die leiden tot innovatieve ideeën.

Bij Avant Projects werken we daarom nauw samen met onze opdrachtgever, met onze eigen collega’s intern en samenwerkingspartners extern. We zoeken altijd de samenwerking op met partijen die uit hetzelfde hout gesneden zijn: deskundig, gepassioneerd en oplossingsgericht. Zo bereiken we samen meer.

100% jezelf zijn

Bij Avant Projects werken we niet alleen aan geavanceerde klimaatsystemen, maar ook aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Wij geloven sterk dat je alleen maximaal kunt presteren als je de vrijheid voelt om 100% jezelf te zijn, om je ideeën op tafel te leggen en te werken aan je eigen ambities. Jouw welzijn en ontwikkeling is voor ons net zo belangrijk als het resultaat voor de klant. Avant Projects biedt een veilige en professionele omgeving vol mooie kansen om jezelf te ontwikkelen.

Stuur ons een bericht.

2678KJ, Hoefweg 1, De Lier, Nederland

info@avantprojects.nl

volg ons op LinkedIn