Engineering

Een optimaal klimaat voor een maximaal resultaat

Alles onder één dak

Bij Avant Projects zijn we bekend met vele disciplines uit de tuinbouw industrie. Zo kunt u bij ons terecht voor bijvoorbeeld de engineering van het elektra of irrigatie systeem. Maar ook voor uw assimilatie belichting of computer systeem.

irrigation engineering

Irrigatie

Door onze brede ervaring met verschillende gewassen in verschillende landen kunnen wij een goede, efficiënte en innovatieve oplossing engineeren. Ook zijn wij bekend met verschillende manieren van irrigeren. Wij hebben de tools om al deze manieren te calculeren, te tekenen en materiaallijsten voor te maken. We engineeren alles van water opslag tot leidingwerk tot units.

elektra engineering

Elektra

Voor het engineeren maken we gebruik van de nieuwste elektrotechnische reken software. Zo gebruiken we SEE-electrical, Caneco, Caneco BIM & Revit. Hier door kunnen we gedetailleerd berekeningen, tekeningen en kloppende materiaallijsten maken. We kunnen alles van de grondkabels tot de bedienings- & schakelpanelen tot installatie materiaal.

heating engineering

Verwarming

Wij kunnen de verwarming engineeren met verschillende types van verwarmen. Hierdoor kunnen we voor ieder land en klimaat een gepaste oplossing engineeren. Ook doen we als dit gewenst is de CO2 toevoer richting de kas engineeren.

computer engineering

Computer

Wij zijn bekend bij alle grote computer leveranciers. Hierdoor kunnen wij met welke wens u ook heeft voor het computer systeem omgaan. Aan de hand van deze wensen en uw voorkeur voor computer systeem kunnen we lijsten opstellen van wat het systeem nodig heeft om te functioneren zoals u wilt.

heating engineering

Belichting

Assimilatie belichting heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot onmisbaar in kassen om de best mogelijke opbrengst met de beste gewaskwaliteit te verkrijgen. Wij zijn bekend met alle soorten van assimilatie belichting voor de tuinbouw. En zo kunnen wij dus voor u met alle wensen die u heeft de ideale belichting engineeren.

Tekenigen pakket
3D model engineering

Avant engineering.

Wij engineeren het complete pakket voor de tuinbouw industrie. Van water en elektra tot verwarming en het computersysteem. Onze engineering afdeling werk met de nieuwste programma’s. Hier door kunnen wij een gedetailleerd tekeningen pakket opleveren waar rekening is gehouden met alle disciplines die door ons geëngineerd worden, en zelfs dat van 3de partijen wanneer gewenst. Hierdoor kunnen wij uiterst nauwkeurige materiaallijsten genereren voor de inkoop.

N

Revit, Inventor, Caneco, See-electrical & AutoCAD

N

Uitgebreide tekeningenpakketten

N

3D modellering

N

Hoge kwaliteit renderings

N

Op maat gemaakte oplossingen

N

One-stop-shop voor tuinbouw installaties

Stuur ons een bericht.

2678KJ, Hoefweg 1, De Lier, Nederland

info@avantprojects.nl

volg ons op LinkedIn