Watertechnische units

Flexibele partner in technische oplossingen voor de tuinbouw

Op maat gemaakt

Avant Projects ontwerpt en bouwt al haar watertechnische units zelf. Deze worden volledig naar wens van de klant samengesteld en gebouwd. Onze units zijn uitgerust met bedieningspanelen die zelf door ons gemaakt zijn. Doordat wij een gestandaardiseerd basis ontwerp gebruiken voor onze units kunnen wij in relatief korte tijd de gehele unit in onze eigen werkplaats produceren. Hierdoor hoeft de watertechnische unit op locatie alleen nog maar aangesloten te worden.

Mixing tank unit Expert series

Onze fertigatie unit, Mixing tank unit Expert serie is een uitstekende keuze voor het mengen van irrigatiewater in elk type kas. Het werkt door de meststoffen, zuur en/of loog te mengen met vers water in een mengtank. De hoeveelheid doseerkanalen is naar wens en behoefte instelbaar. De MTU Expert is ons topproduct en is met het oog daarop ontworpen. Elk onderdeel dat gebruikt wordt in de Expert serie is van de hoogste kwaliteit. Dit zorgt voor een zeer betrouwbare en zeer duurzame fertigatie unit.

Watertechnische mixing tank unit
Watertechnische mixing tank unit lite

Mixing tank unit Lite series

Onze fertigatie unit, mengtank unit Lite is een uitstekende keuze voor het mengen van irrigatiewater in elk type kas. Het werkt door de meststoffen, zuur en/of loog te mengen met vers water in een mengtank. De hoeveelheid doseerkanalen is naar wens en behoefte instelbaar. De MTU Lite is ontworpen met de intensiteit om hem zo compact en veelzijdig mogelijk te houden. Dit resulteerde in een zeer betaalbare vervanger van zijn grotere tegenhanger van de MTU Expert serie.

Rainwater pump unit

Onze regenwaterpomp is ontworpen om water uit een bassin naar een watersilo van uw keuze te pompen. Hij kan worden uitgerust met kleppen voor een zandbedfilter en zelfs voor de zandbedfilter zelf. De roestvrijstalen pomp is uitgerust met een zelfaanzuigende kit zodat de pomp niet oververhit raakt terwijl hij water uit het bassin naar de pomp zuigt.

Watertechnische rainwater pump unit
Watertechnische neutralizer unit

Neutralizer unit

Onze neutralizer is een geweldige oplossing om de bicarbonaatbuffer van uw verswatervoorziening af te breken. Of het nu gaat om regenwater, bronwater of elk ander type water, onze neutralizer is uitgerust met de middelen om uw water te ontharden. Het kan worden geïnstalleerd om over een silo te lopen om ervoor te zorgen dat de bicarbonaatbuffer altijd wordt afgebroken, of het kan direct water uit de bron opnemen voordat het naar een silo wordt gepompt. Het is ook mogelijk om onze neutralizer uit te rusten met een warmtewisselaar om ervoor te zorgen dat uw water altijd een aangename temperatuur heeft voor uw planten.

Drain pit unit

Onze drain put is een geweldige oplossing voor het opvangen van retourwater van de kas. Hij kan in de grond worden ingegraven, waardoor een product ontstaat dat zelfs onder teeltgoten kan worden geïnstalleerd. Met zijn dompelpomp creëert hij een compacte oplossing die zich volledig in de put zelf bevindt.

Watertechnische drain pit unit
Measuring channel

Measuring channel

Onze meetstraat is een eenvoudige oplossing die in veel situaties kan worden toegepast. Of het nu gaat om retourleidingwater dat u wilt meten in debiet en EC-waarde, of om irrigatiewater waar u alles van wilt weten. Wij bieden twee verschillende soorten meetstraten, een stand-alone unit of een inline variant. De inline variant kan op elke vullijn van een watersilo worden gemonteerd en de stand-alone versie kan overal worden geplaatst.

Booster unit

Onze hydrofoor, de booster unit, is een compact en eenvoudig ontwerp. Door zijn “one-size fits all”-ontwerp kan hij in elk type kas worden gebruikt. De diameter van de uitlaat is verwisselbaar, afhankelijk van de afstand die het water in uw kas moet afleggen.

Watertechnische booster unit
Watertechnische pomp unit

Pump unit

Onze pomp unit is ontworpen om veelzijdig en flexibel te zijn. Met zijn aanzienlijke reeks opties kan hij worden aangepast aan uw specifieke behoeften en wensen. Door het modulaire frame is het aantal systemen dat u in één frame wilt hebben vrijwel onbeperkt.

Fertilizer tanks

Onze fertilizer, zuur en loog tanks zijn ontworpen om een goede en homogene menging te creeën van uw meststofen, zuur en loog. De roer mengers op de fertilizer tanks worden bestuurd door een controle paneel op die op de frames van de tanks gemonteerd wordt. Er is een keuze voor plaatsing van het paneel links, rechts of geen.

Fertilizer tanks
Water silo

Water silo's

Onze watersilo’s zijn ontworpen voor elk doel van water op slaan. Ze zijn zo ontworpen dat meerdere in- of uitgangen kunnen worden aangebracht, afhankelijk van uw behoeften. Door het brede scala aan volumes (standaard tot 596m3, en op verzoek tot 1711m3) kunnen ze in elk type situatie en elke schaal van de kas worden geplaatst.

Watertechnische units
drawing to render unit

Avant units.

Onze units zijn met zorg en aandacht ontworpen. Daardoor zijn al onze units van hoge kwaliteit. Niet alleen houden we rekening met wat de functionaliteit is van de unit, maar ook gebruiksvriendelijkheid, vorm,  onderhoudsvriendelijkheid en betaalbaarheid. Ook kunnen wij onze units leveren met sensoren voor alle computer systemen. Daardoor zijn onze units inzet baar bij elk computer systeem.

N

Zeer gebruiksvriendelijk

N

Gemakkelijk te onderhouden

N

Geschikt voor alle computer systemen

N

Hoge kwaliteit componenten

N

Ook mogelijk om te personaliseren

N

Zeer betaalbaar

Stuur ons een bericht.

2678KJ, Hoefweg 1, De Lier, Nederland

info@avantprojects.nl

volg ons op LinkedIn