Service

Flexibele partner in technische oplossingen voor de tuinbouw

After sales

Ook nadat het project is geleverd of al een tijdje draait kunt u van ons nog service verwachten. Heeft u bijvoorbeeld een tekening nodig die net dat ene beetje meer detail geeft over een moeilijk deel van uw installatie? Dan kunnen we deze voor u maken. Of loopt een unit niet meer zoals voorheen? Dan praten onze experts u door de oplossing heen vanaf afstand. Mocht dat nog niet de oplossing geven dan kunnen we een service / onderhoud moment inplannen.

Reparatie & vervangingen

Wij kunnen voor alle disciplines van de tuinbouw die wij leveren natuurlijk ook vervangend materiaal leveren mocht er iets stuk of aan vervanging toe zijn. Of natuurlijk uit voorzorg als reserve. Mocht u er zelf niet uitkomen tijdens de reparatie of vervanging van dit onderdeel dan zullen we u ondersteunen vanaf afstand. Mocht dit niet de oplossing geven dan kunnen we een service / onderhouds moment inplannen.

Storingsdienst & onderhoud

Een storing is nooit leuk. Daarom hebben wij inhuis experts die storingen van tuinbouw gereedschappen kunnen verhelpen. samen plannen we een zo spoedig mogelijk moment in om deze storing te komen verhelpen. Ook voor jaarlijks onderhoud aan uw apparatuur kunt u bij ons terecht.

Service
Tekenigen pakket engineering
supervision

Avant service.

Ook nadat een project is opgeleverd zijn wij u nog van dienst. Of het nou om een reparatie, reserve onderdeel, een storing of jaarlijks onderhoud gaat. Wij staan klaar voor onze klanten.

N

Brede expertise op gebied van land en gewas

N

Jaren lange ervaring in de tuinbouw

N

Reparaties

N

Onderhoud

N

After-sales

Stuur ons een bericht.

2678KJ, Hoefweg 1, De Lier, Nederland

info@avantprojects.nl

volg ons op LinkedIn