Werken bij Avant Projects

AVANT PROJECTS

Avant Projects is een snel groeiend, creatief no-nonsens bedrijf in het Westland. Wereldwijd levert Avant Projects complete water- en elektravoorzieningen voor tuinbouwprojecten. Van ontwerp, engineering en productie tot en met implementatie op locatie. In andere woorden “een complete knowhow in een compact krachtig en dynamisch bedrijf”

WERELDWIJD

Avant Projects doet zaken met diverse partners die glastuinbouw projecten in het buitenland realiseren, alle disciplines zijn vertegenwoordigd. Binnen deze samenwerking is Avant Projects verantwoordelijk voor de irrigatie en elektrotechnische oplossingen. Projecten in bijvoorbeeld Canada, China, Rusland en Japan zijn gerealiseerd met de irrigatie en elektra techniek van Avant Projects. Ook op Nederlandse bedrijven zijn Avant oplossingen toegepast.

Werken bij Avant

Op dit moment is er ruimte voor uitbreiding in het team van Avant Projects en daarom zoeken we naar jou om het team te versterken:

Je komt werken in een hecht en energiek team van ongeveer 10 mensen. Wij (Avant medewerkers) hebben passie voor ons vak en krijgen veel verantwoordelijkheid, vrijheid en beslissing bevoegdheid.  De werkzaamheden zijn afwisselend, de meeste mensen uit ons team zijn breed inzetbaar. Onze directeur Arjan vind medewerkers het belangrijkste in de organisatie en dat ervaren wij ook zo. Avant is een platte organisatie met korte communicatie lijnen.

Wij zoeken collega’s die met hun vakkundigheid bijdragen aan de groei van Avant.

Heb je vragen over een van de vacatures en/of functies? Stuur een email naar Petra@avantprojects.nl